Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2015, 16:10
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
bez przesady, 10 to było nawet na Termalice wiem że dziś przemawia przez nas złość i rozczarowanie mieszające się z frustracją i w....i*niem, ale pamiętajcie że WISŁA to MY! czas piłkarzyków się już kończy a MY tu zostaniemy jeszcze długie lata, a aby te lata nie były chude to musimy masowo chodzić na każdy mecz, to MY utrzymujemy ten klub przy życiu, a on NAS, mimo że czasami nas tak w....i*a jak dziś...
Wiesz - ja tam bilet kupiłem - ale raczej po wczorajszej grze nie przyjadę. Nie chodzi mi o to, że Brożek 2 razy się poślizgnął przed bramką. Nie chodzi też o to w pierwszym rzędzie, że przegrali z k..ami, nie chodzi również o to, że Uryga na boisku to tak jakbyśmy grali o jednego mniej, czy o taktykę i system zmian wprowadzany przez Kazka....... czy o to, że grają jak ostatnie cipy popisując się nieudanymi piętkami, zgraniami etc.

Chodzi o jedną rzecz TO SĄ DERBY - "Biegać, walczyć i się starać w derbach trzeba zapierdalać". Wszyscy jadą po Boguskim, a ten, chociaż z językiem na wysokości kolan przynajmniej się starał. Grali na oczekiwanym poziomie Głowa, Guzmics i Mączyński. Reszta jakby zesrała się w gacie - Buremu odpuszczam widać było, że po chorobie i kontuzji nie miał sił..... Jechanie po Guerrierze to jakieś nieporozumienie - koleś jest lewoskrzydłowym z depnięciem niesamowitym - odpowiedzmy sobie ile dostał zagranych pilek na dobieg, tak aby mógł się wykazać - 0!!!!!!!!!! Za to skakanie do .......onych główek, posyłanych do nikogo kończyło się kolejnymi stratami. Przy stanie 1:2 zmiana dopiero w 60 min. a kolejna w 82 min. to już strzał w kolano - po połowie Dziki powinien być na boisku razem z Rafaelem a Uryga i Jankowski/Boguski/Burliga (któryś z nich) na ławce. Boban też poniżej zwykłej formy.

Na koniec fakt jest taki, że Skorża tak naprawdę zrobił z Brożka bramkostrzelnego napastnika - może uda mu się znowu..... tylko z samym Brożkiem z przodu jak od 2 lat wszyscy mówią niewiele jesteśmy w stanie zdziałać.....
Teraz liczę tylko na jedno zakwalifikować się do górnej ósemki i w trzecich derbach zajebać Parchów 5:0
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!