|
Jak dla mnie to tylko Głowa zagrał dobry mecz, widać, że on gra zawsze na 100% a co do setek Brożka. Cóż ja mogę więcej powiedzieć ? Niech idzie na imprezę ....a mać do Sławka Peszki to go nauczy jak się wykorzystuje setki. Tak serio to wierzyłem w przerwie meczu w dobry wynik. Jankowski oczywiście nie trafił z 15 metrów w bramkę. Co do dopingu, to był beznadziejny dzisiaj. Jakoś wolę jak są 3 sektory zapełnione niż 5. Wtedy przynajmniej gniazdowy coś ogarnia i panuje na ludźmi a dzisiaj to więcej przyśpiewek ludzie zarzucali niż on. Nic do niego nie mam, po prostu czasy się zmieniają i kibiców będzie ubywać bo widzą co się dzieje. Oczywiście możemy winić Moskala ale czy to coś da ? Musimy po prostu przetrwać do końca sezonu i wtedy poszukać kogoś nowego, chyba że Kazek dostanie nową umowę. Może tym razem umowę zlecenie hehe. Brak kasy, wyników, transferów itp robi nam takie błędne koło, z którego nam się jest ciężko wydostać. Sponsor ma być niby do końca roku ale mamy już prawie Grudzień i nic nie słychać, żeby nagle ktoś przyszedł i walnął kilka milionów.
Jeszcze kilka zdań odnośnie sędziego. Nie wiem dokładnie kiedy ogłaszali rozpiskę sędziów na tą kolejkę ale jak zobaczyłem że sędziuje nam Kwiatkowski to wiedziałem, że będzie ciężko. Do tego doszła dobra gra żydów przez pierwsze 20 min + błąd asystenta. Główny też przygrał z nami w chuja i wszystko gwizdał tam gdzie musiał. Ja się zastanawiam czy ja będę kiedyś świadkiem, że w naszym meczu nie będzie kontrowersji po której tracimy bramkę. Już w środę gramy w Poznaniu i jestem ciekaw co tam będzie, czy znowu w....... czy może jakiś remisik tak dla odmiany. W niedziele mecz 14 na 11 więc będzie jeszcze gorzej.
|