Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2015, 19:47
A i jeszcze jedno... niech będzie...
nie wylatuj mi tu z tekstem pt. "co by było gdyby: Jankowski strzelił, Uryga Strzelił, Cywka strzelił, Brożek strzelił itp...
Bo mnie interesuje tu i teraz i wynik! Nie interesuje mnie gdybanie i pech! Są takie dziedziny życia gdzie niestety sukces jest mierzony wynikiem i TRENERKA właśnie taką dziedziną życia jest i jak to powiedział jeden z prezesów bardzo dużej firmy "pechowców tu nie potrzebujemy, gdy spośród setki CV wysokich specjalistów, wybrał tylko to jedno, które spadło mu na biurko. Cóż... pozostali mieli pecha."
Jak Wisła będzie upadać gdzieś w I albo nie daj "Boże" IV lidze bo nie załapie się teraz do ósemki to nikt nie pójdzie z pretensjami do Kazka, ani nawet do Cupiał,a tylko tych, którzy mają Wisłę w sercu będzie krew zalewać... A ja myślę, że My nie mamy już czasu na margines błędu czy się Kazkowi uda czy nie... jemu się k...wa ma udać a jak gość tego nie czuje to sorki... I pieprzenie o tym, ze my idziemy dobrą drogą mam w dupie... ja mogę iść złą drogą byleby tylko dojść do celu!
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!