Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2015, 19:30
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty piszesz, przecież ja Ci nie zarzucam niechodzenia na mecze Napisałem, że oceniasz go jedynie na podstawie tego, co zobaczysz w tv (mogłem dopisać "albo na stadionie"). Naprawdę nie rozumiesz o co chodzi? Jak możesz oceniać charakter, charyzmę kogokolwiek nie znając go? Po ruchach, mimice? Jak ktoś nie biega jak wariat obok linii, nie wydziera się na piłkarzy to znaczy, że nie ma charyzmy, charakteru?

Przy Kazku tego nie widzisz? Przecież jesteśmy w pierwszej ósemce, a gdyby nie kaleka Jankowski albo kilka błędów sędziowskich zabierających nam punkty byłoby o wiele lepiej...

Piłkarze nie mają płacone, w kadrze coraz starsi liderzy Brożek i Głowa, młodych nie widać, mamy w składzie masę przeciętniaków a Wy spodziewacie się walki o co? O mistrzostwo?
oj proszę... przestań już bo naprawdę nie chce mi się już wałkować tego cały czas... czy charyzma to bieganie przy linii? to szereg cech mówiących o umiejętności współpracy z innymi ludźmi, w grupie i umiejętności podejmowania decyzji w pewnych okolicznościach, poważania itp..... Widać to było gdy Brożek podbiega do linii z rozłożonymi rękoma z pytaniem "co robimy?" i nie dostaje żadnej odpowiedzi... to że się w wywiadach wszyscy głaszczą po dupie to nic nie znaczy... efekty współpracy i tego wzajemnego zrozumienia widać na boisku. Bo nie wiem czy wiesz, ale Kazek właśnie po to tam k...wa jest by przekazać TEJ grupie swoje wytyczne tak BY TA GRUPA to umiała zastosować i wykonać i BY TA GRUPA dostała takie WYTYCZNE, które są na ICH MIARĘ bo k...wa nikt nie wymaga od KAZKA by sam strzelał bramki!
Taką właśnie współpracę widać w Piaście gdzie LATAL potrafi to zrobić czego nie potrafi Kazek i to z gorszym materiałem niż ma KAZEK! Czy to takie trudne żeby to pojąć? Smuda jak nie umiał się dogadać z Sarkim to rzucał do niego bidonami i choć akurat na Sarkiego to nie działało to przynajmniej pozostała część GRUPY z lepszym skutkiem wykonywała swoje zadania co i przekładało się na wyniki tej grupy...
uff... już milczę
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!