Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2015, 18:55
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Co zobaczę na tym E 24? Charyzmę Moskala? Tobie się chyba coś naprawdę w głowie miesza... Ty się chlopie zastanow co to jest charyzma, bo masz chyba problem z pojęciami. O mój staż na Wiśle się nie martw, jest całkiem spory. Zastanawiam się jednak co ma staż kibicowdki do rzeczy, gdy rozmawia się na taki temat?
ależ chłopie to Ty wyciągasz mi tu argumenty o siedzeniu przed TV a nie ja Tobie, mimo że mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz... a co to ma do rzeczy, gdzie oglądam mecze? Mam swoje zdanie co do Kazka i póki co nawet nie mam szans go zmienić, choć bardzo bym chciał. I tyle. To co robi Kazek, jakie wyniki osiąga i jak to robi w ogóle mnie nie przekonuje i nie mam zamiaru ani Ciebie do tego przekonywać ani innych. Jedynie co robię to wymieniam tu swoje poglady z innymi, tak jak i Ty. Czas pokaże jak będzie. I wiesz co? Naprawdę z serca Ci powiem, że chciałbym się mylić, bo Kazka wcześniej czy później i tak ktoś inny zastąpi ale ważne jest dla mnie też co tu i teraz, wyniki tych trzech najbliższych meczy i to by Wisła, mimo swych słabości jednak załapała się do tej pierwszej ósemki. Przy Kazku jakoś tego nie widzę ale naprawdę życzę sobie i jemu tego, bym się mylił...
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!