serek.c2 napisał(a):

|
Co zobaczę na tym E 24? Charyzmę Moskala? Tobie się chyba coś naprawdę w głowie miesza... Ty się chlopie zastanow co to jest charyzma, bo masz chyba problem z pojęciami. O mój staż na Wiśle się nie martw, jest całkiem spory. Zastanawiam się jednak co ma staż kibicowdki do rzeczy, gdy rozmawia się na taki temat?
|
ależ chłopie to Ty wyciągasz mi tu argumenty o siedzeniu przed TV a nie ja Tobie, mimo że mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz... a co to ma do rzeczy, gdzie oglądam mecze? Mam swoje zdanie co do Kazka i póki co nawet nie mam szans go zmienić, choć bardzo bym chciał. I tyle. To co robi Kazek, jakie wyniki osiąga i jak to robi w ogóle mnie nie przekonuje i nie mam zamiaru ani Ciebie do tego przekonywać ani innych. Jedynie co robię to wymieniam tu swoje poglady z innymi, tak jak i Ty. Czas pokaże jak będzie. I wiesz co? Naprawdę z serca Ci powiem, że chciałbym się mylić, bo Kazka wcześniej czy później i tak ktoś inny zastąpi ale ważne jest dla mnie też co tu i teraz, wyniki tych trzech najbliższych meczy i to by Wisła, mimo swych słabości jednak załapała się do tej pierwszej ósemki. Przy Kazku jakoś tego nie widzę ale naprawdę życzę sobie i jemu tego, bym się mylił...