Cytat:
|
Rzad rzadzic nie zaczal na dobre a ruchy co najmniej dziwaczne...
|
PiS i PO (oraz resztę bandy PSLowsko SLDowskiej) różni jedna kwestia. Przy całej chujowiźnie politykó PO-PiS, przy tym, że sa żebrakami Europy i boją się postawić swoim panom z USA czy Niemiec, przy całym socjalizmie i nieudolności ekonomicznej tych obu partii to PiS ma resztki godności i honoru. I jak ktoś z PiSu coś odwali to chociaż zostanie napiętnowany i usunięty z partii a reszta tych kurew z PO i bandy na chama się bronią i nigdy swoich nie ruszą.
Także nie bój się na zapas. Świat się nie zawalił. Duda rządzi, jeszcze po stołkach w Japonii nie skacze (może dlatego, że jeszcze tam nie był z wizytą? A nie, pewnie dlatego, że nie jest skończonym debilem), PiS rządzi i jeszcze Kaczyński ani Macierewicz mi z lodówki nie wyskoczyli. Narazie to jedynie kurewskie media zieją mową nienawiści i szukają chuja do dupy. Jak były afery tych śmieci z PO to cicho siedzieli albo zamiatali wszystko pod dywan, jak Bronek skakał po krzesłach, jak Ewka łamała nogi na czerwonym dywanie w Niemczech itp to tego nie pokazywali a teraz nagle jebani strażnicy teksasu się znaleźli. Wszędzie węszą afer i czekają tylko aż Kaczyński czy Duda krzywą minę zrobi.
Ja tam na razie po rządach PiSu zauważyłem kilka złych rzeczy (potwierdziło się, że są socjalistami - 500 zł na dziecko itp) ale widze też pozytywy, 70% podatku od odpraw dla prezesów spółek skarbu Państwa, sprowadzanie repatriantów z Ukrainy itp
Ty widzisz same negatywy, ja dostrzegam pozytywy. Każdy widzi to co chce widzieć. A z TK czy właśnie tymi 70% podatku to jest po prostu sprzątanie po śmieciach z PO. Tamte ....y zawłaszczyły całe Państwo gdzie na zlecenie Tuska sędziowie podejmowali decyzje np w sprawie Amber Gold, gdzie się ludziom życie niszczyło (Staruch, Maciek) za poglądy, czy bardziej drastyczne przypadki (Lepper, Petelicki i masa śmierci związanych ze Smoleńskiem) itd to teraz trzeba po tych śmieciach posprzątać tych śmieci, którzy mając władze sądowniczą i inną na takie rzeczy przyzwalały.
Ty byś pewnie wolał żeby dalej szmaciarze związani z PO (pracownicy utrzymywani z budżetu Państwa) uwłaszczali się na państwowym majątku i mieli władzę w sądach czy innych organach?
Mamy dokładnie to samo co po 89 roku, mamy w sumie nieprzerwanie to samo od tych 26 już lat. Dalej tak jak mówi Cejrowski "wszyscy won". Jak ktoś maczał palce w tych skompromitowanych, skorumpowanych, sprzedajnych i antypolskich rządach PO-PSL to niech spierdala gdzie pieprz rośnie i niech się cieszy, że do Polski dotarła cywilizacja i żadna ....a najprawdopodobniej nie zapłaci za swoje zeszmacenie utratą głowy.
Dziękuję za uwagę.