Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2015, 23:45
[QUOTE=AntyMod;1420176]Kazek chcial Stepinskiego w Wisle- nie chcial go zarzad i sam Stepinski bo bal sie rywalizacji z Brozkiem , ktorej i tak by nie wygral...

No tak... Zapominam, że na świecie są ludzie, którzy wiedzą wszystko i Ty właśnie do nich należysz. A wg mnie Stępiński musiałby być frajerem gdyby się zgodził grać u Nas, mając w perspektywie najwyżej 3-15 minut w każdym meczu i to nie ważne w jakiej by był formie i współpracę z trenejrem, do którego żadne argumenty czysto piłkarskie nie przemawiają. Proste. Ja myślę, że szanowny nasz Kazek nawet nie miał własnej opinii co do Stępnia a i nikt go o zdanie nie pytał. Stępień wybrał to co dla niego lepsze było i korzystniejsze i to Ruch zgarnie za niego kasę a nie Wisła. I tyle w temacie.
Nie mówię też, że Stepień powinien grać za Brożka a może raczej z nim. Ale jak sam zauważasz, ktoś by musiał na to wpaść a po Kazku bym się tego nie spodziewał...
fakty są takie, Stępiński ładuje bramę za bramą co mecz a u nas nie ma kto grać z Brożkiem w napadzie, nie ma ławki, nie ma ciągłości w zastępowaniu starych młodymi, a nasze gwiazdy nie trafiają z 5 metrów do bramki...
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!