Jacy oni sa ....a niechlujni, niedokladni, bylejacy. Jedyni którym się chce to Sadlok, Mąka i Jović, reszta ma totalnie wyjebane, mówię tu o kreacji gry z przodu. O "grze" MJ7 napisano już wszystko i nie nie odczuwam satysfakcji, że pierwszy jeszcze przed transferem tego parodysty wiedziałem co to się będzie działo. On ....a nie umie podać na trzy metry celnie, zastanawiam się, czemu Brożek mu jeszcze nie wyjebał w tę gębę, no ile można, chłop jebie kompletnie wszystko.
Kolejny ananas Boguski. Magik. Znika na cały mecz i tyle go widziano. I ten wspaniały wyskok do główki niczym Blake Griffin się wybił w powietrze nasz as. Chapeu bas Rafał

Jeszcze tylko podbić imununitet na występ w derbach i alleluja i do przodu. MJ7 stoi następny w kolejce.
Kaziu ja Cie prosze pokaż jaja. Oglądałem Handzlika w tym sezonie w rezerwach wielokrotnie. I ręcze każdą kończyna ciała za to, że on NIE JEST SŁABSZY NIŻ TEN JEBANY PARALITYK Z 7KĄ NA PLECACH.
Następny mecz - wiadomo z kim. Nie wiem jak wy ale ja w kwestii wyniku się czuje tak pewnie jak 20 letnia biała szwedka w osrodku dla uchodzcow.