emjot napisał(a):

Jak będzie mogła to udupi
od dawna wiadomo
|
Myślę ze można też postawić inna tezę - od dawna może i nie może. Czyli to co się dzieje po erze Maaskanta jest efektem przejmowania rzadów przez córkę Cupiała. Czyli cała restrukturyzajca, brak inwestycji oraz dluzsza zywotnosc prezesów i trenerów nie jest wynikiem zmiany w podejsciu Cupiała do klubu - to jest własnie ręka Moniki i jej coraz wiekszy wpływ na decyzje.
picasso napisał(a):

|
bez euforii ale brzmi to nienajgorzej
|
Brzmi dobrze choć troche dziwnie. Z jednej strony banki naciskają na sprzedaż Wisły (warunek restrukturyzacji kredytu) a z drugiej strony P. Prezes się tym zupelnie nie przejmuje twierdząc ze to problem bardziej społeczny niż finansowy. Zatem ktora strona przesadza w ocenie?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA