pikey napisał(a):

Na dziś dzień niestety mamy do czynienia z bardzo silnym sojuszem lewactwa i islamistów wymierzonym przeciwko szeroko pojętej cywilizacji zachodu (...)
Na razie sojusz ten funkcjonuje niestety doskonale... W pewnym punkcie cele obu sojuszników muszą się rozminąć, ale na obecnym etapie najwyraźniej im to nie przeszkadza..
|
Nie wiem czy do końca sojusz nadal funkcjonuje. Islamiści własnie uderzają w lewackie gazety (charlie hebdo) w te społeczeństwa najbardziej liberalne i otwarte (Francja) czy miejsca które są 'rozpustne' w ich mniemaniu (Paryż). Soujsz dawno padł tylko Lewa strona uparcie twierdzi że 'nie da się zastraszyć'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA