Wyświetl pojedynczy post
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2015, 14:25
Jak tu jeszcze raz przeczytam o wyjebaniu Popovicia to chyba zacznę szukać i zabijać. Chłopak musi się zaaklimatyzować a i tak widać w jego grze dużo jakości. TO NIE JEST SEMIR! ON NIE BĘDZIE STRZELAŁ TYLU BRAMEK! Jego fucha to rozrzucanie piłek od obrony, zobaczcie, że w rozegraniu gra głębiej niż Uryga, bardziej niż jego to bardziej opłacałoby się zastąpić Urygę kimś minimalnie bardziej kreatywnym, wtedy Popovicia odciążyłby w podstawach rozegrania i mielibyśmy z przodu tercet Mączyński-Popović-Brożek. Jak oni we 3 poklepią to każda obrona w PL uklęknie

Transfery to inna sprawa i tu jest ogromne pole do popisu, jakiegoś skrzydłowego, DP/ŚO, napadzior... Chrapek na dobrą sprawę nie przydałby się nam jakoś specjalnie, mimo, że jestem fanem jego talentu nie wydaje mi się też, żeby miał u nas na dziś dzień I skład, a za free nie zagra. Do tego na inne pozycje też byle kogo nie weźmiemy, na co przykładem jest Stępiński - może i niezły napastnik, ale u nas by się nie sprawdził - cechy wymagane od napastnika w Wiśle ma słabo rozwinięte, gra kombinacyjna czy gra tyłem do bramki u niego leży, a na tym bazuje np. Brożek, dzięki czemu mimo braków wykończenia uznaję go za bardzo wartościowego zawodnika.
Odpowiedz cytując