Wyświetl pojedynczy post
stary zgred
Member

Od: 09.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2015, 00:16
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Teraz dopiero sprawdziłem dokładniej występy Guerriera i lekko się zdziwiłem, że bramkowe statystyki ma sporo lepsze od Kalu Uche jeśli chodzi o występy w samej ekstraklasie. Ma gość naprawdę smykałkę do strzelania bramek i czyni to regularnie.

Natomiast, gdy weźmie się punktację kanadyjską (która chyba jest ważniejsza przy ocenie skrzydłowego), to tu już zdecydowanie ustępuje Kalu. Donald - 0,36/mecz, Kalu - 0,5/mecz.

Dziki DG jest najbardziej drogocennym klejnotem Wisły, wręcz klejnotami rodzinnymi (bez żadnych podtekstów )
Z całym szacunkiem do Ciebie, ale Uche (tfu zdrajca i uciekinier) to był przynajmniej 2 klasy lepszym grajkiem niż donald.
Statsy statsami ale ile Nam punktów już zabrał w tej rundzie?

Swoją drogą to mam wrażenie że w tym sezonie DG nie wykazuje szczególnego zaangażowania i mocno spuścił z tonu, zapewne czeka tylko na opóźnienia w przelewach i otwarcie furtki na rozwiązanie umowy.

Ja wiem że boryka się z urazem itd, ale skoro nawet nie ma ochoty na rozgrzewkę - (z relacji Wiślaka z lubina) to tym bardziej świadczy o jego profesjonalizmie

ostatni klejnot jak to nazwałeś co się na R22 przewinął to Błaszczykowski się nazywa
Odpowiedz cytując