Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2015, 16:57
Jak widac pisowskie callcenter musialo wziac darmowe nadgodziny w dzien wolny od pracy (bo jak widac po poscie powyzej brzydza sie kapitalizmem). Szkoda, ze znow zadzialala ekonomiczna zasada minimaxu - im wieksza kompromitacja keynesistow, tym bardziej spadaja checi jakiejkolwiek merytoryki. Dobrze chlopaki, wykrecajcie za frajer PKB! Tylko zastanawia mnie sens, skoro piskeynesistow udzial to mikroekonomia, ktora szczerze gardza?

Monetaryzm... Z deszczu pod rynne!

Rozumiem, dalej tlumaczymy na dobrach podstawowych nie zwazajac na paradoks Giffena i faktem, ze chleb jako dobro jest dobrem podstawowym. Totalna zenada. Czyli w zyciu chodzi o to, by sie jedynie nazrec. Z sld jako rurkowce pis za pan brat!

Rurku68 uwazaj, bys w pisowskim callcenter nie upierrdolil stolu. CEO zauwazy i skonczysz jak Durczok.

Odnosnie zmian w callcenter - Miroslaw odsuniety od publicznej debaty? Zupelnie jak prezes! Zamiast Miroslaw forum zbaw Wislak Rurkowiec-Szydlo! Szkoda, uwielbialem spadac z krzesla ze smiechu po wywodach Cyceronka

Jak widac jesli chodzi o stanowiska da sie zwrocic uwage na skale mikro? Szkoda, ze nie odnosnie ekonomii.

Keynes68 z ciekawosci - jak glosowales w referendum konstytucyjnym w 1997r.?

Fakt. Orban sie pomylil, kalkulator jak kalkulator - nieomylny.

Alez ja w przeciwienstwie do callcenter znam program pisu. Chcialem poznac stanowisko kierownika68.

Wygra oboz Ewki, bo wchlonal miekkiego Grzesia.

Ja kalkulator, ja kalkulator Keynes jak mnie slyszysz? Odbior!

Miras1906 - Kuba Jankowski? Matura to bzdura? Powaznie? Czyzbys w koncu byl zdeterminowany uzyskac swiadectwo dojrzalosci!? ZUCH!!!
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 07.11.2015 o godz. 17:06.
Anty PO-PiS!!!