Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2015, 20:14
Panie drogi. Nie wiem kto polegl, ja nie odbieram tego w postaci jakichs zawodow. Przytoczylem tylko suche fakty. Laburzysci stosujacy ta sama polityke, jaka w planach ma PIS, doprowadzili do zadluzenia z 45 do prawie 90 procent. Ludziom jak widac to sie nie podobalo bo drugi raz z rzedu pewnie wygrywaja konserwatysci, ktorzy sprzataja burdel po socjalistycznej polityce poprzednikow.

"Myslisz, ze jakby w UK mieli proporcjonalny deficyt do naszego to by 500 funtow na kolejne dziecko jeszcze dawali?"

No i gdzie te 500 funtow niby daja dodatkowe, no gdzie? Nic nie daja, obcinaja jak moga. Jak nie potrafisz z tego wyciagnac odpowiednich wnioskow to dalej lizcie sie po fiutkach wzajemnie z kilkoma jeszcze pisiorami. Cale szczescie, ze wiekszosc tutaj piszacych ( albo juz nie piszacych glownie dzieki wam), jest odmiennego zdania. Niestety odmiennego zdania nie jest PIS. Jak to ktos madry powiedzial - mam nadzieje, ze PIS nie dotrzyma swoich przedwyborczych obietnic bo doprowadzi to kraj jeszcze do wiekszej ruiny.