Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2015, 16:46
Lepsze to niz komediant68. Odnosnie inteligencji znacznie mi blizej do Napoleona Hilla - miara inteligencji jest dzialanie. Przyznasz, kalkulator do dzialan pasuje idealnie. Dziekuje bardzo za tak mily komplement

Callcenter dalej nie potrafi pojac, ze trofeum przyznane zostalo za arytmetyczne 1 dzielone na 4.

A czy wymienione firmy to firmy polskie, czy zagraniczne? Kto zbierze marze?

A czy tu chodzi o marze w ogole, czy o roznice miedzy cena placona polskim producentom, a cenie na polkach? Czy nie wiekszy przeskok masz np. w tym, ze fabryka produkuje ser i dostaje kilkanascie zl za kg, a na polce masz 26/kg?

Wskaz mi w supermarketach polskie produkty oprocz tych podanych przeze mnie i ich sprzedaz w porownaniu do zachodnich konkurentow.

I czy w biedrze masz teraz smaki Polski, czy Portugalii i Hiszpanii? W lidlu tygodnie Polskie, czy amerykanskie, chinskie, tajskie etc.?

Skoro popelniam blad to wytlumacz mi gdzie w keynesistowskim rozumowaniu znika cena rownowagi? I w ktorym momencie?

Polecam wszystkim keynesistom, tutaj w zasadzie cala kontrmerytoryka do powyzszego postu:
http://mises.pl/blog/2013/09/04/sanz...eorii-keynesa/

Nie, nie lgalem. Szczerze przyznaje brak wiedzy w tym zakresie. To jak z ta gospodarka? Jestescie zbiezni, czy jednak nie?
Anty PO-PiS!!!