Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2015, 22:50
R33 napisał(a):Wyświetl post
Pisałem to już, ale przypomnę. Mnie tylko zastanawia kto te kontrakty tak konstruuje, że gość źle wykonuje swoje obowiązki, a i tak mamy mu wszystko wypłacić. Przecież to jest idealna sytuacja dla niego, bo roboty nie musi wykonywać, a jeszcze całą pensję od razu dostał (jakby pracował to dostawałby co miesiąc) i teraz może podjąć się innej pracy za którą będzie miał płacone oddzielnie! Przy zwalnianiu powinna być jakaś odprawa 3-4 pensję i tyle, a nie, że całość od razu. Tak z przymrużeniem oka - to może dlatego w Polsce trenerzy są tak słabi bo im się to opłaca po prostu. Zwolnią ich i od razu wypłata, a potem do innego klubu w końcu na karuzeli trenerskiej cały czas te same nazwiska (Urban, Skorża, Zieliński, Probierz, Brosz itp.) i dodatkowa wypłata.
Otóż to. Przecież to jest działanie na szkodę naszego Klubu. Czy ktoś Wami podpisuje umowę o prace, że jak Was z roboty wypier.d.olą bo będziecie mieć złe wyniki w pracy to Wam wypłacą pensje do końca trwania umowy?

Generalnie Franz całą tę miłość do naszego Klubu niech idzie sprzedać do sąsiadki. Dla mnie to jest persona non grata na Wiśle.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując