ciekawe czy ten sparcialy nieudacznik wciaz jest ulubionym trenerem szanownej mamy pana Cupiala

? ....kolejny cyrk zafundowany nam przez dyletanctwo i calkowity brak umiejetnosci prowadzenia klubu przez Cupiala i jego klakierow .....mam tylko nadzieje ze ten chciwy dziad bedzie mial calkowity zakaz zblizania sie do R22 ....apropo : nie mozna bylo go gdzies przeniesc zamiast zwalniac i wciaz placic

np jako pracownika klubu - dac mu miotle ,albo jakas grupe mlodziezowa itp , albo rezerwy , cokolwiek

to chyba pierwszy w swiecie taki kontrakt ze wrzod i skompromitowany nieudacznik trenerski ma dostac cala pensje i miesiac pozniej podjac prace w innym klubie- to jest tak nieprawdopodobne ze az nie chce mi sie wierzyc ze prawdziwe , a co do zlotoustego Gaszynskiego to akurat powiedzial glosno prawde- w ktora niestety wiekszosc tego forum nie nie chce i nie chcialo nigdy wierzyc ..... pamietacie jak SKWK nie lyknelo jak mlode pelikany tej calej wizji Gaszynckiego na poczatku jego rzadow

? bo nie bylo zadnych podstaw ...a myslalem ze Cupial juz mnie niczym nie zaskoczy ... Wisla zaczyna przypominac klub z filmow Bareji - absurd goni absurd