Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2015, 19:43
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie z powodu dzielenia powinien wieszac trofeum. Prosta arytmetyka ;>
Znaczy jeden podzielone przez kilka to jednak jeden. Zaiste arytmetyka Łobaczewskiego.
Cytat:
Podobnie jak Wiślak68 uważasz, że najpierw, by coś pomnożyć, trzeba podzielić. Typowo socjalistyczne podejście.
Prosiłbym o mój cytat tego zaboldowanego. W przeciwnym wypadku wieszam na Twoje trofeum na ścianie (który to już raz?).
Ponieważ zaboldowany cytat brzmi tak absurdalnie że można tylko wzruszyć ramionami nad bezradnością autora takiego jezuityzmu pozwolę sobie nieco przeformułować:
Żeby zarobić, trzeba najpierw zainwestować. Brzmi wystarczająco "kapitalistycznie"? No to właśnie to jest co robi PiS z dofinansowaniem dla rodzin wielodzietnych.
Cytat:
Ależ z tymi 522 mln zł to jest wyliczenie Wiślaka68
Naprawdę wzruszające z jakim zaparciem powołujesz się na moje wyliczenia, zapominając dodać że stwierdziłem również, że ze wspomnianej kwoty budżet nie zapłaci ani grosza. Brak merytorycznych argumentów Panie.

Podsumowując wydaje mi się bardzo pouczające w jaki sposób "turboniepokorni" traktują tych wiślaków którzy mają rodziny i dzieci: " patologie". Następne wybory za 4 lata. Myślę że będą pamiętać.