Cytat:
Skąd w takim razie kasa na ciapatych , skąd te 522 mln?
Co ma Beti mówić jak rządzi Kaczor.Otwórz wiadomości to się dowiesz.
|
Ależ z tymi 522 mln zł to jest wyliczenie Wiślaka68, a chęć finansowania ciapatyzmu deklarował sam kaczor w majstersztykowym wystąpieniu w sejmie podczas debaty o imigrantach. Ordo caritatis, zgadza się?
No super. Uwolniony rynek stojąc z urzędniczymi katanami nad przedsiębiorcą, dać im jeszcze więcej paragrafów, by mogli śmigać nimi po plecach przedsiębiorcy. Jeszcze więcej klauzul, jeszcze więcej podwójnych interpretacji urzędniczych. A cała ta kasa ma lecieć w ciapatych, meneli i jeszcze więcej pudru na upiększanie systemowego trupa. Wolność w chvj.
Cytat:
|
O i jest "ałtorytet" stonoga.Wymiatasz.
|
Jak zwykle troll i wybiórczo inteligentny nie zrozumie więcej niż "Stonoga ma rację". Ależ jesteś ograniczony umysłowo. Ależ spadła ta liczba neuronów. Miras szybko leć po wypłatę odszkodowania!
Cytat:
|
"Prostego porównania nie kumasz, rynsztok zaś powinieneś zrozumieć"
|
Biblia a.k.a. Pismo Święte opiera się na przypowieściach, mających podwójne znaczenie, podwójne dno. Powiedz mi, lewaku jak Ty z tego cokolwiek możesz zrozumieć, jak proste porównanie typu nożyk/katana to dla Ciebie zapora nie do przeskoczenia? Idąc dalej tym tropem nie jesteś już tylko lewakiem gospodarczym, tylko również światopoglądowym. Szok?
Cytat:
|
Ja myślę że będzie więcej wolności niż za urbanoplatfusiarni.Damy bankom wywozić kase za granicę , markety bez podatku i co 10 lat zmiana szyldu, będą kradli jeszcze więcej na karuzelii vat.Będzie wolności w cvuj
|
No to porównujcie się pisiory do platformersów. Przecież to wzór do naśladowania. Dajesz Miras dajesz, rozkręcasz się.