Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2015, 18:48
Cytat:
No dobrze że o tym piszesz. Orban zasadzil sie i splaca długi a pis zasadza się i rozdaje patologii zamiast zmniejszać długi.taka różnica.
Mądremu kilka słów starczy, drugiemu biblioteki mało. Dlaczego tyle shoutów nakurviałem o 522mln zł dla ciapatych? o 500zł na dziecko i reszcie durnowatych pomysłów pisiorów?

Słuchaj, jakby Beti Szydło powiedziała na debacie liderów odnośnie pytania Gugały z zadłużeniem "Tak, podatki, model węgierski, ale zadłużenie będziemy spłacać i spłacimy do końca" to nawet bym zagłosował na ten PiS. Ale pis to chce przepierrdalać na ciapatych, na meneli, na uj wie kogo jeszcze, a płacić mają przedsiębiorcy.

Na pewno przedsiębiorca z tych restrykcji się ucieszy. Z nowych podatków, czy ich uszczelnienia. Jak myślisz na kogo zwali winę?

Im się JUŻ OD X LAT NIE OPŁACA TRZYMAĆ PRACOWNIKÓW NA NORMALNYCH UMOWACH! Ty chcesz im dać wszystkie instrumenty do redukcji etatów, zwiększenia bezrobocia, migracji za chlebem. A urzędasom bicz/katanę na nich.

Stonoga zaczyna mieć rację. "nawet platforma Was tak nie wyjebie, jak wyjebie PiS"

Mireczku masz:

Cytat:
Nic nie czuję oprócz satysfakcji z pogonienia urbanoplatfusiarni. Jeżeli do tego dojdzie out komuchów i zsl będzie pełna satysfakcja.Tyle i aż tyle.
No to nic z tego de facto nie masz. I Ty 3x już nie rozumiesz, że chodzi mi o to, że z tego programu nic nie będziesz miał, nawet gdyby pisiory Ci go zrealizowały w 100%. A odnośnie partii, należenia czy nie chodziło mi tylko i wyłącznie o hipokryzję, że głosujący Mirosław na PiS nie ma nic wspólnego z partią. Zaś głosujący na po/zsl/korwina/kukiza to rusofil, nazista, faszysta, POpapraniec, oszołom, co z resztą udało mi się nie w 100, a 200% bo jak się okazało Mirasek oddał nieważny głos, czyli w logice jego i innych pis-menów oddał głos za komuchami/platformersami i dzięki niemu mamy taką, a nie inną konstytucję i takie a nie inne sposoby jej "zmiany".

Urbanoplatfusiarnia nadal w sejmie, zsl w sejmie, out komuchów owszem, ale lewicy Ci u was/nas dostatek. Tyle i aż tyle.

Ale szacun Miras za odwagę. Kto jeszcze głosował za konstytucją w 1997? Wiślak68? Smuga? Ayala? Pokażcie cohones jak Miro.

Cytat:
Nie ogarniam nożyka i katany, dobry ten podatek czy nie?
Dopóki nie uprościcie przepisów, nie zrobicie ich bardziej przejrzystych bez możliwości podwójnej interpretacji i dopóki będziecie dodawać kolejne zapisy, klauzule i gwiazdki drobnym drukiem w chorym polskim prawie to ten podatek jest CHVJOWY. Prostego porównania nie kumasz, rynsztok zaś powinieneś zrozumieć. Przecież pochodzisz z małopolskiego bastionu zslu. Limanowa, zgadza się?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 02.11.2015 o godz. 19:02.
Anty PO-PiS!!!