Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2015, 22:06
a ja czekam kiedy, któryś z obrońców Kazka napisze mi tu, że lepiej jest oglądać "pięknie" grająca Wisłę, krakowską piłka, do pola bramkowego przeciwnika, w pierwszej lidze, niż Wisłę "brzydko grającą" (choć nikt tego nie wie jak naprawdę będzie) w Ekstraklasie.
No bo przecież wszystko na to wskazuje, że wkrótce TAM zagramy Ale pocieszające jest to, iż być może wcale nie będziemy mieć tam największego stadionu bo i Leszek tam zmierza...
Ktoś powie, że grając w drugiej ósemce się wybronimy... Ja zaś mówię, że nie! Bo przecież w każdym z tych pojedynków o być albo nie być, przeciwnicy postawią przeciwko nam "autobus" w bramce a PZPN naszych protestów nie uwzględni, że wszyscy grają anty-futbol i nie potrafimy sobie z nimi dać rady... Jakiż ten świat jest okrutny... wszystko przeciwko Kazkowi... tylko Legła i Leszek grają z nami otwartą piłkę a wszyscy inni to takie gamonie i patałachy... cóż za pech! Gdzież ci trenerzy nauki brali?
I pozostaje sobie tylko zadać pytanie: jak sobie poradzimy pod wodzą Kazka (bo przecież Kazek to trener nasz na lata) w pierwszej lidze, gdy tam wszyscy stawiać nam będą te "autobusy"?
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!