Karherop napisał(a):

@Dariook odnosilem sie do innych klubów w Polsce, a nie za granica.
Zadam Ci ponadto proste pytanie. Jeśli pilkarz X zawodzi po raz 5 to ile szans powinien dostac? 10, 20? Ok, nie mamy zbyt szerokiej lawki, ale stawianie na niektorych pilkarzy bez wzgledu na prezentowana formę jest po prostu strzalem w stope. Lepiej czasem postawic na mlodego w gazie, ktoremu wyjdzie cos na farcie i ktorego ponadto lekceważy przeciwnik.
Nie chce byc zlym prorokiem, ale pod koniec rundy bedziemy w sytuacji gdzie Moskal będzie zmuszony do gry w 1 skladzie mlodymi graczami, przyjda kartki, kontuzje itp I do kogo wtedy bedzie mial pretensje, że mlodzi sa nieograni w ligowej pilce? Skoro nie daje im nawet 15 minut, za to woli wpuscic Cywke w 92 minucie przy remisie (nie pierwszy raz!)
|
Chciałem pokazać że wszędzie rodzą się tacy sami piłkarze. Różnica polega na ich szkoleniu.
Ja cię doskonale rozumiem i chyba każdy widzi jak wygląda skład u nas. Może i chłopaki by sobie coś pograli jednak nasze mecze są taką nerwówką, że nie dziwi ich nieobecność. Z podbeskidziem owszem Moskal dał dupy bo powinien przy 3 bramkach wpuścić dwóch młodych i każdy byłby zadowolony.
Z naszymi piłkarzami jest tak, że nikt nie wie jak zagrają. Dobry wystep przeplatają hujowy, raz ten raz tamten. Chyba sam Moskal nie wie kto się w meczu wykolei a kto może odpalić nam 3 punkty.
To nic nie pozostaje młodym jak modlić się o kartki. Wtedy nie będzie wyjścia i mam nadzieję,że wykorzystają swoją szansę.