Karherop napisał(a):

Dzisiaj tylko zwycięstwo!!! Jak znowu piłkarze zaserwują nam 0-0 lub 0-1 to wypada paru pomachać białymi chusteczkami.
No i Kwiatkowski z gwizdkiem, to już przestaje być śmieszne. Szykuje się parodia meczu piłkarskiego
|
I sprawdziły na nasze nieszczęście sprawdziły się obie moje wizje... ale czy w ogóle mogło być inaczej?
Mogło. Jednak na ten moment gramy bez trenera. Były momenty, gdy Moskal z zażenowania gapił się pod swoje nogi. Pech chciał, że kamery to wyłapały. Jaki on ma wpływ na drużynę? po Cholerę wprowadza Cywkę w doliczonym czasie gry? Czemu trzyma na ławce Handzika i Kuczaka? Czy naprawdę można zagrać bardziej żenująco niz Crivellaro czy Boguski? Chyba mam płytką wyobraźnię bo sobie tego nie wyobrażam... W dodatku gra polegająca na bezsensownej wymianie 1000 podań. Jaki to ma sens? Wpuszczanie Urygi? Przecież chłop ustawia się w jednej linii ze środkowymi obrońcami. I my chcemy wygrać mecz... ? Panie Moskal, kończ waść wstydu oszczędź.
Trzeci mecz z rzędu 0-0 u siebie to ogromny policzek dla kibiców. Nawet drużyny przeciętniejsze od nas potrafią u siebie strzelać bramki i wygrywać. Derby i nastepny mecz z Legia uratują nam frekwencje, jednak jeśli gra i wyniki się nie poprawią to na ostatni mecz z Pogonią nawet 5 tyś kibiców nie przyjdzie.
Słowo ws. Kwiatkowskiego. Klub powinien wystosować pismo do pzpn na jakiej podstawie Kwiatkowski przedlużył mecz tylko o 4 minuty. Same racowisko trwało dłużej nie wspominając o zmianiach. Nie wiem jak można trzymać tak fatalnych sędziów w ekstraklasie.