Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2015, 18:01
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że tak - tyle tylko, że ja widzę podstawy czegoś dobrego, czegoś co się dopiero tworzy... Cierpliwości, wytrzymajcie ciśnienie.
Moim zdaniem nic dobrego się nie tworzy i g.wno z tego będzie, ale oczywiście wytrzymam ciśnienie Jak wejdziemy do grupy 1-8 to sportowo będzie dla mnie wporzo, w czerwcu zakończymy przygody ze Smudą i Moskalem (jeśli nie poprawi wyników i gry) i może znajdziemy kogoś lepszego.
Jak dla mnie nasz sposób gry i taktyka są bardzo czytelne i do d.py co widać na załączonych wynikach (każdy kto trochę pomyśli i gra na serio wyciąga z nami min. remis nie pocąc się zbytnio), w sytuacji finansowej klubu priorytet powinno mieć promowanie młodych chłopaków, których możnaby kiedyś komuś odsprzedać i poprawić finanse klubu, tymczasem grają/wchodzą na zmiany nasze porażki transferowe. No i właśnie - w jakim stopniu Kazek odpowiada za to, że trafiły i są u nas na trzyletnich kontraktach dziady typu Cywka czy Crivellaro (Popovic na szczęście na rocznym z opcją)?
Nie ma to dla mnie sensu ani sportowo ani strategicznie.
Ale i tak najważniejsze dla Wisły sprawy dzieją się gdzie indziej - obyśmy zmniejszyli długi, znaleźli sponsora, może nowego właściciela bogatszego i mądrzejszego niż BC.
Rok temu minus 12 baniek, teraz minus 16, jak za rok pójdzie info, że jest minus 20 tzn. że będzie trwa tonięcie, a nie wychodzenie na prostą. I to w pierwszym rzędzie trzeba odwrócić.