Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2015, 11:53
....a, ....a, ....a.

Złość, bezsilność i mega w....ienie, coraz większe z każdym 0:0 u siebie. Aż dziw, że tyle ludzi przyszło oglądać tę padlinę. Co gorsza - następny mecz u siebie mamy z wiadomo kim. Przeczucia mam jak najgorsze.

Jakim wynikiem zakończy się ten mecz wiedziałem już w 5 minucie. A jak wszedł król środka pola na plac gry, mogłem na to postawić samochód, dom, caly dobytek. Na miejscu Gasza szybko bym przetransferował to co jest w klubowej kasie i zagrał under 0.5 u buka, moze byśmy chociaż Genkova spłacili. My nawet nie mieliśmy jakichś klarownych sytuacji. 94 minuty walenia głową w mur. Swoją drogą to co wyczyniał czarny cwel z gwizdkiem zasługuje na osobny akapit. Ty jebana gnido, sprzedajny głąbie - nie masz zegarka ?! Ruch tańczy z 6 minut, mecz przerwany + zmiany, kontuzje, gra na czas smrodów - i ....a 4 minuty doliczone ?! 4 minuty ?! Przecież to jest niebywały skandal. Co więcej - brak żółtej dla Lipskiego za faul od tyłu na nogi ?! WTF ?! Drwal grodzicki, jebany żyd, fauluje n-razy i kartkę dostał po tym jak prawie nie zabił naszego czorenego. Ja .......ę. Każda stykowa sytuacja - gwizdek dla rucha. Myślałem, że mnie pojebie. Nie Borski, nie Gil, nie Stefański ale ten w....iający pajac jest najgorszym sędzią w Polsce.

Wracając do meczu - po co się pchamy środkiem jak tam jest jakiś milion zawodników? Atak pozycyjny się powinno grać od skrzydła do skrzydła, kiedyś w końcu nie zdążą przesunąć i się stworzy sytuacja. Ciężko żeby wyszło one-two między Brożkiem, Mączyńskim, Jankowskim czy Popoviciem jak koło nich jest las ludzi. Tylko skrzydłami. Szkoda tylko, że jeden skrzydłowy niby jest, a jakby go nie było (RB9), a drugi jest głupi jak kij od szczotki. Ale cóż, taki mamy klimat. +90 minut męczenia buły, w ataku pozycyjnym jesteśmy tak groźni jak Donald Guerrier w programie Milion w Rozumie.

Nie mam pojęcia ile w tym winy Moskala. Nie wykluczam, że dużo. Piłkarze w wypowiedziach jakoś przesadnie go nie bronią. Ale powinni teraz sprosić 20 juniorów ustawić ich na jednej połowie i jebany tydzień ćwiczyć do skutku, aż nauczą się przeprowadzić jedną akcję przeciwko ekipie murarskiej.

....a mać.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując