ABGwislakABG napisał(a):

1. Tworca liberalizmu nie jest, wiec tego prawa nigdy nie posiadał.
2. No i git, 100% racji.
3. Sympatyka? Glosowalem na Korwina? Nie. Nie łżyj. Zanotuj, zanotuj. Wali mnie jak sympatycy korwina zareaguja na ten fakt. Nie jestem jednym z nich, ta grupa mnie nie dotyczy. Prawda natomiast jest, ze bez pieniedzy w polityce nie da sie zaistniec. A jakie kto ma podejscie do faryzeizmu to jego wlasna sprawa, mnie nic do tego.
Ps- z tymi zonami masz jakas obsesje? Nie wiem, ukryte marzenie poligamii? Marszami z Palikotem ma tyle wspolnego, co Razem z Pisem odnosnie podatkow. Tez chca ich zwiekszenia/dodania nowych, Korwin jak palikmiot chce legalizacji trawki. Korwin ma ruskie balangi, Pis ma izraelskie. Kneset party hard.
Seems legit.
|
1. Stwierdzenie oczywiste, ale dla niektórych osób na tym forum jest zwykłą herezją.
2. No tośmy ustalili że Krul i jego partia to hipokryci. Forumowi korwiniści cierpią jeszcze bardziej.
3.Łagam

Cytuję:
"Natomiast przywołanie poseł Pawłowicz jako arbitra rozstrzygającego o "antysystemowości" jest w ustach sympatyka "antysystemowców" bezcenne."
Deklarowałeś się jako zwolennik Brauna? Braun jest "antysystemowy"? Jesteś "antysystemowcem"? Gdzie tu jest coś o "sympatyku Korwina"?
Mam nadzieją że będziesz wiedział jak załatwić tę sprawę?
Jeśli chodzi o resztę to strasznie nieciekawie wygląda to obracanie się plecami gdy widzi się obłudę (szczególnie wśród osób kandydujących do stanowisk państwowych) bo: "f
aryzeizm to jego wlasna sprawa, mnie nic do tego."
PS: Jeśli chodzi o poligamię Krula to bawi mnie przede wszystkim wskazywanie przez młodziutkie kuce na starego satyra jako "obrońcy cywilizacji zachodniej". Równie dobrze mogliby postawić na Putina (co niektórzy z nich zresztą są skłonni robić).
No to by dopiero było, gdyby JK szedł obok "góry piachu" w marszu popierającym podwyższenia podatków. U Krula to nie razi?
No tak. To Izrael zaatakował naszego sąsiada i zaanektował część jego terytorium. To Izrael wycelowuje swoje rakiety w Polskę i organizuje regularnie manewry na których ćwiczy atak na nasze terytorium. To Izrael kręci w sprawie śledztwa smoleńskiego odmawia zwrotu wraku. To Izrael .... itp, itd.