Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2015, 00:24
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
1. Tworca liberalizmu nie jest, wiec tego prawa nigdy nie posiadał.
2. No i git, 100% racji.
3. Sympatyka? Glosowalem na Korwina? Nie. Nie łżyj. Zanotuj, zanotuj. Wali mnie jak sympatycy korwina zareaguja na ten fakt. Nie jestem jednym z nich, ta grupa mnie nie dotyczy. Prawda natomiast jest, ze bez pieniedzy w polityce nie da sie zaistniec. A jakie kto ma podejscie do faryzeizmu to jego wlasna sprawa, mnie nic do tego.

Ps- z tymi zonami masz jakas obsesje? Nie wiem, ukryte marzenie poligamii? Marszami z Palikotem ma tyle wspolnego, co Razem z Pisem odnosnie podatkow. Tez chca ich zwiekszenia/dodania nowych, Korwin jak palikmiot chce legalizacji trawki. Korwin ma ruskie balangi, Pis ma izraelskie. Kneset party hard.

Seems legit.
1. Stwierdzenie oczywiste, ale dla niektórych osób na tym forum jest zwykłą herezją.
2. No tośmy ustalili że Krul i jego partia to hipokryci. Forumowi korwiniści cierpią jeszcze bardziej.
3.Łagam Cytuję:
"Natomiast przywołanie poseł Pawłowicz jako arbitra rozstrzygającego o "antysystemowości" jest w ustach sympatyka "antysystemowców" bezcenne."
Deklarowałeś się jako zwolennik Brauna? Braun jest "antysystemowy"? Jesteś "antysystemowcem"? Gdzie tu jest coś o "sympatyku Korwina"?
Mam nadzieją że będziesz wiedział jak załatwić tę sprawę?
Jeśli chodzi o resztę to strasznie nieciekawie wygląda to obracanie się plecami gdy widzi się obłudę (szczególnie wśród osób kandydujących do stanowisk państwowych) bo: "faryzeizm to jego wlasna sprawa, mnie nic do tego."
PS: Jeśli chodzi o poligamię Krula to bawi mnie przede wszystkim wskazywanie przez młodziutkie kuce na starego satyra jako "obrońcy cywilizacji zachodniej". Równie dobrze mogliby postawić na Putina (co niektórzy z nich zresztą są skłonni robić).
No to by dopiero było, gdyby JK szedł obok "góry piachu" w marszu popierającym podwyższenia podatków. U Krula to nie razi?
No tak. To Izrael zaatakował naszego sąsiada i zaanektował część jego terytorium. To Izrael wycelowuje swoje rakiety w Polskę i organizuje regularnie manewry na których ćwiczy atak na nasze terytorium. To Izrael kręci w sprawie śledztwa smoleńskiego odmawia zwrotu wraku. To Izrael .... itp, itd.