Cytat:
Dla mnie wyniki tych wyborów są jednak nieco przygnębiające.
W świetle tego całego syfu Peło, Petru i Peezel mają razem ponad 36 % głosów….To jest dla mnie k…a niepojęte…
Ileż ludzi dało się tak sk…ić…?Litości
|
Pozwól, że się powtórzę.
Wyniki z wczorajszego sondażu, już nie chce mi sie przeprawiać.
Cytat:
Wyniki z przed 4 lat:
PO 39%
PiS 30%
Paliciota 10%
SLD 8%
PSL 8%
PJN 2%
Korwin 1%
Podsumowując, przy założeniu, że jednak PiS nazwiemy opozycją, prawicą, czymś dobrym.
prawica (PiS, PJN, Korwin) łącznie 33%
skrajne lewactwo (Palikoty, SLD) 18%
....y (PO, PSL) 47%
Łącznie na dziadostwo zagłosowało 65% Polaków.
Wybory 2015
PiS 39%
PO 23%
Kukiz 9%
Nowoczesna 7%
ZLEW 6,5%
PSL 5%
Korwin 5%
Razem 4%
Podsumowując, przy założeniu, że PiS jest jednak ok, że Kukiz będzie ok a nie okaże się kolejnym Palikotem.
Prawica (PiS, Kukiz, Korwin) łącznie 53%
skrajne lewactwo (ZLEW, Razem) łącznie 10,5%
....y i szkodniki (PO, PSL, Nowoczesna) łącznie 35%
|
Jest dobrze. 20% wyborców przerzuciło się w 4 lata z PO/PSL/Palikoów/SLD na PiS/Korwina/Kukiza. Jest wręcz zajebiście. Przy tym aparacie urzędniczym i ich rodzinach (którzy głosują na PO/PSL) + praniu mózgów przez media + propagandzie lewackich pajaców, nie udało im się nawet zjeść połowy tego tortu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.