Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2015, 07:32
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
Polecam,Bareja by tego raczej nie wymyślił

http://wpolityce.pl/polityka/269366-...o-rece-opadaja

ABG wiesz że nudzisz? Głosując na Pis jestem z nim związany,perełka.

Tak , większa ściągalność podatków więcej kasy w budżecie.Możliwa jest nawet kwota w okolicach 100 mld rocznie.Nawet mniejsza da pozytywny efekt,bo 8 lat słyszymy że nie ma pieniędzy.

Przekonałeś mnie, zyskam ten 1% na vacie? a Ty? Chodziło mi o to że nie jestem vatowcem, nie zrozumiałeś.
"ABG nudzisz" cytat miodzio , perelka , samozaoranie.

Lzesz. W dodatku nie zadales sobie paru minut trudu by sprawdzic informacje odnosnie swej ukochanej partii. 100 mld? Beacie wyszlo 52. Mirek jak Ty tak liczysz skladki na te ubezpieczenia to nie dziwne, ze wlasnej firmy nie zalozyles.

Lzesz rownie obrzydliwie zdaniem "panstwowiec k.mac". Gdybym byl panstwowcem bylbym zwolennikiem uszczelnienia Citu. Ja wole, by kase z tego mial przedsiebiorca.

Mirus to Ty pewnej podstawowej prawdy nie rozumiesz. Przedsiebiorca owszem, rozlicza sie w Cit, ale na codzien kupijac produkty czy korzystajac z uslug placi vat. On jako przedsiebiorca nie poczuje ulgi z powodu placenia w ogole Citu, jego pracownicy rowniez.

Jeszcze raz powtarzam "narodowym" socjalistom- wiecej $€Ł w budzecie to nie jest program ani cudowne rozwiazanie. Wiecej $€Ł w portfelu obywatela to jest prawidlowe rozwiazanie. Plandeka za pozno to zrozumiala, a 2 - nierealistyczny program.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując