Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2015, 23:04
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Przecież słyszałeś - PiS gówno obchodzi, że ponad 0,5mld PLN zostanie wyjebanych do kosza. "I tak by tam wylądowało" czy jakoś tak.
Przepraszam że odnoszę się z kilku dniowym opóźnieniem ale, obowiązki.
Natomiast jak widzę kolega ABG ma czasu wystarczająco dużo aby oddać się radosnej twórczości na tym forum, połączonej z próbami poetyckimi (a może chodzi o zacięcie hip hopowe, trudno dociec).
Jeśli miałbym jednak skomentować zamieszczone powyżej "przemyślenia" na temat naszej konwersacji dotyczącej tego, jakie koszty zostaną poniesione w związku ze zgłoszoną przez JK propozycją, byłbym niestety zmuszony stwierdzić stwierdzić, że staje się dla mnie jasnym, dlaczego, aby zauważyć "wrodzoną inteligencję kolegi", kolega zmuszony jest każdorazowo wysyłać pisemne przypomnienia.
Cytat:
No to Ciebie się pytam rekinie finansjery.
A nie powiedział tak sam JarKacz? Tak chętnie czytałeś konwersację moją i wislak68. 522,2mln zł. Ponad 8 lat ludzie zarabiający ponad 25 tys. miesięcznie będą musieli spłacać waszą hojność.
Miło że powołujesz się na mnie. Problem polega na tym że ja twierdzę, że ze wspomnianej kwoty nie zapłacimy nic. To Ty w tym swoim neofickim zapale twierdzisz że PiS będzie obciążał nas jakimiś wyimaginowanymi kosztami: "ciapatych" czy "emerytur żydowskich". Kompletny nonsens.
Jeśli chodzi o "ludzie zarabiający ponad 25 tys." to wystarczy że swoje dochody będą osiągać jako firmy, aby mogli w pełni skorzystać z 25% obniżenia stawki podatkowej (nie wspominając o pozostałych rozwiązaniach, zmniejszających podstawę opodatkowania).
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 22.10.2015 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując