Wyświetl pojedynczy post
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2015, 13:16
Niesamowite jak lewackie media reżimowe promują tego żyda z Razem. Na lisweeku tytuł : "Zandberg znokautował Wiplera?" to co do wczrajszej debaty u Olejnik: https://www.youtube.com/watch?v=yZKFrpeT43w . Jakaś paranoja,koleś nie powiedział nic konkretnego tylko mącił wode a lewaki wynieśli go na piedestał. Widać że zaczęli stosować taktyke odciągnięcia młodych wyborców Korwina i Kukiza na promowanie "antysystemowca" marksiste,który w mediach urósł do rangi bohatera. To tak gwoli wyjaśnienia jeżeli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do tego na czyich usługach są media (na pewno nie polskich).

Cytat:
Kukiz o Zandbergu: To nie jest ideowiec

- Początkowo nie miałem pojęcia kim jest Adrian Zandberg. Wydawało mi się, że to człowiek ideowy. Jednak kiedy zobaczyłem go w koszulce z Marksem zmieniłem zdanie. Pamiętam trochę komunizmu, mój dziadek został zamordowany przez bolszewików we Lwowie. Dla mnie noszenie koszulki z Marksem jest jednoznaczne z noszeniem koszulki z Hitlerem. Zaciągnąłem o nim więcej informacji, z punktu widzenia demokracji jest zagrożeniem - mówił Paweł Kukiz podczas konferencji prasowej.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 22.10.2015 o godz. 13:22.
Odpowiedz cytując