Wyświetl pojedynczy post
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2015, 18:21
szprotson napisał(a):Wyświetl post
No nie rozjaśniłeś kolego.
.czyli wyglądało to tak : Mariusz zagrasz na pomocy? - NIE. A to Cie tam wystawie na złość....
dobra ok... nie jestem statystykiem i nie che mi się grzebać po necie co do ilości minut przez niego spędzonych na boisku...
Widząc jednak jak grał i gdzie grał, nadal uważam, że nie dano mu szansy... Boguski, choć to inna pozycja ma tej szansy aż nadto od przynajmniej roku, gra kichę, perspektywicznym zawodnikiem nie jest. Uczepiłem się Boguskiego akurat bo mnie na maksa w...a. Kilku innych nie jest lepszych oczywiście... Stępiński poszedł do Ruchu i jednak strzela... Styl gry? No nie grając w napadzie jak miał wykazać się skutecznością? A możę, akurat gdy on był na boisku, oczywiście gdyby grał w napadzie, nie można było pograć trochę inaczej? No ale to już kwestia trenera...
A czy Ty, na zadane, cytowane pytanie na jego miejscu byś odpowiedział: nie trenerze, dziękuję, posiedzę na ławie? Proszę Cię.... Gość jest młody i wiele przed nim a co do "przynajmniej 10 bramek" w lidze strzelonych... spokojnie... to tylko kwestia czasu... Ale co wtedy się stanie? Co nam to da? Nic. My nadal będziemy grali brodatym, siwiejącym Brożkiem ze skutecznością 1 gol na 80 sytuacji...
Nie przekonałeś mnie Ty, choć rzeczowo to wszystko pokazałeś... czas pokaże czy należy go żałować czy nie. Ja już go żałuję...
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 21.10.2015 o godz. 18:41.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!