Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2015, 15:28
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
To Ci rozjaśnię... Ile Stępiński grał meczów od pierwszej minuty? Ile razy grał ogony, a jeśli już to nie na swojej pozycji? To jest casus Stępińskiego. Nie chodzi mi tu o niepodpisanie przez niego z nami umowy a o to, iż nie dano mu tak naprawdę szansy pokazania się w Wiśle. Bo chyba nie uznasz za szanse grania końcówek, a jeśli już zagrał jeden mecz bodajże cały od początku, chyba w PP, to było to raz i to tylko wtedy gdy "chcieliśmy" odpaść...
No nie rozjaśniłeś kolego.
Stępiński Mariusz rozegrał nie jeden jak piszesz a siedem spotkań jako zawodnik pierwszej jedenastki. Mówie tylko o meczach ligowych, pucharu polski którym sie posiłkujesz nie licze. Operujmy faktami a nie domysłami, ponieważ te fakty łatwo jest sprawdzić.
1. Mecz wyjazdowy z Górnikiem Zabrze wygrywamy 5-0 schodzi w 79 : zero goli
2. Mecz u siebie z TSP. Wędka po 45 minutach jak dostajemy od TSP 2-0, po jego zmianie wynik na korzyść Wisły 3:2
3.Wyjazd na Korone, schodzi w 67 minucie przy stanie 2-1 dla Korony, mecz konczy sie porażka 3:2
4.Spotkanie u siebie z Łeczna wygrana 2:0, gra cały mecz jedynie w 90 minucie zmiana na czas. Wynik 2:0
5.U siebie z Pogonią. W przerwie wędka przy stanie 1:1 i tak też kończy się mecz.
6.Legia w Wawie, wynik 2:2 79 minut rozegrane
7.Wyjazd na Jagę, porażka 2:1, cały mecz

Wg. Wikipedii 25 spotkań 2 bramki. Czy otrzymał szanse czy nie, to kwestia indywidualnego podejscia, wg. mnie jego styl gry zupełnie nie jest na krakowska klepe tylko na "dorzuć ja wsadze głowe".
Po za tym niech strzeli wiecej niz 10 bramek w lidze to bedziemy go nazywali napastnikiem....bo najłatwiej będzie Ci napisac ze nie grał na swojej pozycji...czyli wyglądało to tak : Mariusz zagrasz na pomocy? - NIE. A to Cie tam wystawie na złość....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno