kerim1906 napisał(a):

|
Jeszcze jedno co do wczorajszej "debaty", zauważyłem ogromne wzmożenie lewackim żydem Zandbergiem.Dotyczy to zarówno gównianej jak i tzw prawicowych publicystów.To się nazywa "owczy pęd" czy głupota?Tutaj jacyś fani?
|
Ja jestem fanem! I mam nadzieję, że Partia Razem trochę podszczypnie swoich konkurentów z lewej strony politycznej sceny, to jest Prawo i Sprawiedliwość. Aczkolwiek ciężko będzie im przebić ten pisowski socjalizm, nawet lewaki nie dojeżdżają.
Dobra, ciekawa debata - niebo, a ziemia w porównaniu z tym co zaprezentowały te dwa intelektualne pierwotniaki w poniedziałek. Wczoraj weszły w szersze grono i obie były obok Ryśka Swetru i tej śmiesznej blodyny najsłabsze zdecydownie. Nie jestem fanem Kukiza, wręcz przeciwnie, ale chłop pół życia walił wódę i zapewne swoje do nosa i w żyłę przyjął, nie ma armii ludzi, a je intelektualnie zjadł. Nie mówię już o JKM bo chłop ma ponad 72 lata, a charyzmą, intelektem i merytoryką je przewyższa o lata świetlne. Rudy żyd faktycznie doskonale przygotowany, bez spiny jak na chyba pierwszy występ w TV, mam nadzieję że część miłośników socjalizmu z Prawa i Spraiwedliwości doceni jego próbę

Piechociński, abstrahując od jego późniejszego występu na TT, wypadł bardzo korzystnie, PSL tym występem pewnie zapewni sobie 2687498742 kadencję w sejmie.
Najważniejszy wniosek z debaty jest taki - ludzie zobaczyli jak mało do zaoferowania mają dwie główne kandydatki, jak poważnie są ograniczone umysłowo i wieszczę spory minus dla obu partii.