Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2015, 07:43
Wg mnie największym wygranym debaty jest Korwin - jego największym atutem wczoraj było to, że się nie samozaorał, a to już sukces. Bez tego można być pewnym, że będzie mówił sensownie i racjonalnie (oczywiście pomniejsze masakry poprzedników się zdarzały). Kukiz jak dla mnie wypadł słaboł, przecież on jota w jote powtarzał program JKM - powtarzał nawet kilkukrotnie "jak Pan Janusz raczył zauważyć" - jak dla mnie to on sie samozaorał. Poza tym umówmy się - w takich debatach jedną z ważniejszych cech jest swobodna ale skondensowana prezentacja swoich poglądów - Kukiz tego nie ma.
Niesamowite jest to jakim produktem marketingowym i socjotechnicznym jest Rysiek Swetru - każdy ruch, gest, mimika to efekt pracy sztabu specjalistów od marketingu/sztabu. Miałem nawet wrażenie, że każda jest wypowiedź była nauczona na pamięć. Rzygać mi się chciało jak go słuchałem. Kto się da na niego nabrać temu powinno się zabrac prawa wyborcze, za głupotę.

Szydło mówiła to co ludzie chcieli usłyszeć i w kontekście tego, że prawdopodobnie od poniedziałku PiS będzie rządzić to można mówić o jej zwycięstwie, nie palnęła żadnej głupoty, nie dała się podpuścić.

Kopacz - powiem szczerze, że jak się wypowiadała to przełączałem na inne kanały. Usłyszałem 2 wypowiedzi i miałem dość. Sama Kopacz jak i spece ze sztabu PO to straszni idioci. Brak kontaktu z bazą, reagowała alergicznie na zaczepki JKM, Kukiza, Szydło, gadała od rzeczy, o prezentacji programu i "obietnicach" nie wspomnę. Niesamowite jest to jak ta partia tonie (ku mojej radości) - po efektownej porażce Bronka w niedziele szykuje się jeszcze większy upadek w niedziele - "Jaka piękna katastrofa"

Reszta mniej lub bardziej bezbarwnie - faktycznie lewak z Izraela mógł zrobić wrażenie, może ktoś się dał nabrać na jego paplaninę, jak ma zabrać trochę głosów ZLEW-owi i Swetru to proszę bardzo. Tak czy inaczej do Sejmu nie wejdą.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując