Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2015, 21:41
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Czym kierowano się podpisując na trzy lata kontrakt z niechcianym w Ruchu Maciejem Jankowskim?
To jest nie do pojęcia.

---

Nie popadajmy też w paranoję w drugą stronę. Jak mówiłem wcześniej - mam kisiel we łbie jeżeli chodzi o to czy zwalniać KM czy nie (choć po ostatnich występach coraz bardziej wydaję się mi że KM już prochu nie wymyśli, nie zmienia taktyki cały czas to 4-5-1, słabo reaguje na wydarzenia boiskowe, zmiany słabo trafione itd.), ale trzeba to sobie jasno powiedzieć. Za wyniki (beznadziejne) odpowiada KM i cały pion sportowy. Ja rozumiem, że ma związane ręce - długi, beznadziejna kadra, ale myślę, że mógłby działać bardziej kreatywnie - tj zmieniać czasem żelazny skład oraz żelazne 4-5-1, dopracować stale fragmenty gry (tylko mnie się wydaję, że ten element u nas to po prostu czynnik losowy, wyjdzie lub nie wyjdzie?), spróbować Cywki obok Mączyńskiego.. Możliwości rotowania składem są strasznie ograniczone, ale to w takich okolicznościach poznaje się dobrego trenera (vide Brosz w Kielcach).
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując