LanceTS napisał(a):

Weź pod uwage że pewnie na każdym meczu jest kilkaset osób które chodza na mecz raz-2 razy w sezonie. Bo pracują zagranicą, w innym mieście, nie mają czasu itd. Weź pod uwagę że są ludzie którzy mieszkają na wyspach i specjalnie lecą raz w sezonie na derby. Weź pod uwagę osoby krtóre mieszkają +200km od Krakowa, głównie młodzież których nie stać żeby być na każdym meczu i wiadomo że jesli mają wybrać Termalice a Legie to pójdą na tą drugą. Pomyśl że oni mając bilet za 200zł w życiu nie pójdą na mecz.
Chcesz się pozbyć kilkuset kibiców na każdym meczu? Chcesz się pozbyć pewnie 5tys ludzi z meczów z żydami i Legią? Przecież to głupota.
I mówie to ja, osoba która od powrotu na Reymonta (ile to już z 70 meczów pewnie będzie) opusciła 2 mecze. A w obecnej rundzie byłem na 5 wyjazdach (+ 1 z Lechią)
|
Pracujących na wyspach nie stać na 40 funtów za bilet? To co oni tam robią? Butelki zbierają? Ile jest osób, które jadą 200 km na mecz? Jadą na Wisłę czy na Legię/Cracovię? Wisła gra również z Łęczną i Niecieczą - tu bilety są tanie.
Ja na zwykłych meczach ciągle widzę te same twarze wokół siebie więc nie wiem ilu przyjeżdża okazjonalnie.
Nie sądzę, że mój pomysł spowodowałby ograniczenie widzów na R22. I tak chodzą stale ci sami.