Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2015, 21:05
Ani nie chce słyszeć o zmianie trenera, conajmniej bym się wku..ił, za Moskala gramy efektowną piłkę, efektywna będzie z lepszymi zawodnikami, ot tyle lub aż.. Nasz jedyny napastnik genialny strzelec w polskiej lidze, na "Zachodzie" szybko sprowadzony na ziemię, myslicie że tyle razy już zdobywając mistrza Polski ma tą samą werwę? Gramy systemem że boczni obrońcy podłączają się do ofensywy, ale mimo wszystko czy można o Boguskim powiedzieć że wchodzi jeden na jeden, rozpycha się łokciami i wchodzi na korbie po skrzydle?
Czy możemy powiedzieć że Głowa w tym sezonie gra lepiej niż w poprzednim? Duet Jankowski - Brożek czasem mam wrażenie że większej kumulacji pecha niż Ci zawodnicy nikt nie ma..

Jak na nasze aktualne możliwości gramy ponad stan.., np. wg niewydrukowanej tabeli Weszło jesteśmy wiceliderem, ale no właśnie.. Jest cholerny niefart, naprawdę.. vel. Gliwice gdy Mączyński strzela i cudem po głowie obrońcy z Gliwic poszło nad bramką, Guerrier z Brożkiem niewiadomo co myśleli idąc sam na sam we dwoje na bramkarza.. Cóż.. Będzie jeszcze dobrze!.. Wszyscy w niedzielę na mecz!

Kazik Moskal! 1906 % poparcia!
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."