Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2015, 16:47
zainstalowałem na kompie.
Z nudów i z racji tego ze tego akurat uzywam sporadycznie.
I co?
Najpierw kompa chciałem wy.......ic za okno, ale doszedłem do wniosku ze szkoda.
Potem wszedłem w opcje/ustawienia itd. 2h poźniej wypiłem 3 piwka spaliłem blanta i raz jeszcze wszedłem w ustawienia. Coś co kiedyś było panelem sterowania teraz jest lista rzeczy które udostepniamy w sieci, od ....a jakiegos klikniecie po kamere itd. Jako osoba która windowsa zna od wersji NT, pczułem sie dziwnie bo to juz nie był system na kompa tylko na tablet/komórke. Moze i jest intyicyjny ale dla mojej dziewczyny która na kompach sie nie zna i wykonuje na nich podstawowe czynności. No ale gdzies 2h własnie zajeło mi zrobienie Win10 tak by dało sie go mi uzywac bez denerwowania i co? Na szczescie kazdy kto aktywuje ma 30 dni na powrót do poprzedniego systemu (po upływie 30 dni nie ma juz takiej opcji), tak wiec jesli nie szkoda Ci paru godzin to przetestuj. Jeśli podobała Ci sie 8 - przetestuj, jesli oczekujesz od win10 ze bedzie windowsem 7 to ni chuja. Chyba jestem za stary na ten łatwy i intuicyjny system...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując