|
nie chce tutaj narzekać, ale powiem szczerze że liczyłem na lepszą oprawę tego meczu, rozumiem że na lidze nie pozwalamy sobie na wiele, aby uniknąć głupich kar finansowych i bez tego mamy dużo problemów, jednak w tym meczu spodziewałem się wiele więcej, i nie mówię tutaj o wypasionej oprawie, lecz kilka flag na kijach, kilka rac, tak rac, przecież stadionu nam nie zamkną i kary finansowej tez nikt nie nałoży... można było wyciągnąć z magazynu wszystko co tylko się da i stworzyć klimat jakiego mi osobiście brakuje od dawna...
kto był dziś na C, ten mógł na własne oczy zobaczyć co znaczy "efekt nowej miotły", chodzi mi tutaj o gniazdowego, w pierwszej połowie doping był bardzo przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby, myślałem sobie spoko dużo przypadkowych osób, nie to ciśnienie co na lidze itp. tymczasem na drugą połowę do gniazda wchodzi kilku letni chłopczyk i porywa za sobą tłumy! nagle ludzie zaczynają drzeć mordy! potwierdziło się to co mnie martwi od dawna, mamy słabego gniazdowego, ludzie nie czują symbiozy z nim, to nie jest G. a dziś przebił go kilku letni chłopczyk...
|