Wyświetl pojedynczy post
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2015, 17:24
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak jak Kurz wam to przedstawił od Moskala trzeba wymagać awansu do top 8 i z tego go można rozliczac. pomeran przedstaw jeszcze jak za czasów Smudy grał Donald a jak za Moskala ...
No przecież nie twierdzę, że grał lepiej. Widać progres.

dwa posty wcześniej napisałem to:

"[...] We wcześniejszych postach upatrujesz dobrej gdy Dzikiego (ostatnie mecz padaka) w pracy Moskala i porównujesz go z czasów za Smudy.
Ok, porównanie wychodzi na plus i to ci pasuje. "

I napisałem to, bo patvk twierdził, że wszystko co złe dzieje się bo Brożek nie strzela goli. I słaba forma Pawła nie jest winą Moskala, ale dobra forma dzikiego jest już zasługą Moskala. To trzeba się zdecydować. Albo ma wpływ na formę zawodników albo nie. Tak czy siak Paweł jest naszym najlepszym zawodnikiem a pod wodzą trenera Moskala oglądamy go w bardzo kiepskiej formie. Mnie osobiście najbardziej martwi to, że obrona złożona z Jovicia, Gumisia, Głowackiego/Sadloka, Burego gra bardzo ale to bardzo niepewnie i chaotycznie. Tylko dlatego nie sąsiadujemy w tabeli z Górnikiem i z Lechem, że mamy Radka Cierzniak. Mam nadzieje, że chociaż w grze bramkarza nie dostrzeżecie wspaniałej roboty Moskala.