wiesniak842 napisał(a):

|
Ja jebie wy jacys niereformowalni jestescie umyslowo. Tak Maaskant byl/jest lepszym szkoleniowcem od Moskala. Teraz daj Panie na niego pieniadze, oplac Moskalowi reszte kontraktu, oplac Smude, oplac wszystko i zredukuj dlugi, pozniej wyjdz na prosta, generuj zyski etc etc. (...). Kasa sie liczy (...). Czy tak trudno to zrozumiec?
|
No dobrze a inne pytanie - jeśli wyjdziemy na prostą (skonczy się kontrakt Smudy), zakładając że chcemy podnieść 'jakość' i zdobyć wiecej punktów, co wyjdize taniej - wymiana trenera czy zawodników/zawodnika?
raindog napisał(a):

|
Na tegorocznych meczach Moskala, poza żenującym meczem z Górnikiem, myślę, przeciwnik nic nie gra, a my pieprzymy setki, których spieprzyć praktycznie się nie da.
|
Widać nie są to setki przy tego typu grze

IMO Przynajmniej jest na co popatrzeć - jakiś tam swój styl drużyna ma. I fajnie. Teraz dobrze byłoby iść kolejny krok do przodu i poprawić skutecznośc, nie psując owych klepek. Czy Moskala i zawodników na to stać, dla mnie pozostaje kwestią otwartą. Brakuje i niewiele i zarazam bardzo dużo patrząc na to jaki materiał ludzki mamy.
-------
IMO. Wiele można pisać ale póki pracodawcy na naszym poziomie nie biją się o Moskala, póty Moskal będzie przecietny.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA