arti napisał(a):

|
Moim zdaniem sposób gry jest błędny - milion podań, pchanie się na siłę do bramki, zero strzałów z dalszej odległości, w rezultacie mało sytuacji kończonych strzałem w światło. Ładnie to wygląda, a wyniki na ogół 0-0, 0-1, 1-1. To droga donikąd.
|
Jaki uczeń taki mistrz i odwrotnie.
IMO u Moskala widać rękę i filozofię Maaskanta. Wystarczy sobie przypomnieć te rzuty rożne... Wszystkie na krótko i klepka do bramki. Maaskant powtarzał jak mantrę: 'Grass only','grass only'.
I w sumie się nie dziwię - chyba najlepszy trener u nas od którego można brać wzorce. Prywatnie bardzo lubię filozofię i tok myślenia jaki prezentował holender.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA