art napisał(a):

A Cywka pokazał jak zrobić asystę na jedyną bramke w meczu... dla przeciwnika.
Crivellaro pokazał jak strzelić karnego.. Przepraszam, jak podać do bramkarza z 11 metrów.
|
Zawalił karnego-fakt. Tylko przypomnij sobie kto tego karnego chociaż wywalczył...
Pokazał również jak wykorzystać nieuwagę bramkarza, jak wykończyć akcje i jak rozruszać nasze ataki.
Nie jestem przeciwnikiem ani Marszalika, ani Kuczaka ani wszystkich młodszych. Nie jestem też przeciwnikiem Moskala. Ale zmiany trzeba robić wcześniej przy takim wyniku. Przypomnij sobie ile było narzekania, ze dyzma nie robił zmian lb robił pod koniec. Co robi Moskal? Niestety-to samo :/ Tylko o to mam pretensje do niego.
Ale nie lubie też gadania, że gdyby lepsi zawodnicy, że gdyby wykorzystywali sytuacje itp. To od czego jest trener? Chyba właśnie od wpajania im tego. Bo skoro maja robić to sami i wszystko to wina zawodników bo od trenera nic nie zależy no to po co wykładać parędziesiąt tysięcy miesięcznie
Z lepszymi zawodnikami to może nawet Pan Zdzisio, typowy trener z B klasy by podbił ekstraklasę

A i kasy by mniej wziął.
Wina rozkłada się i na zawodników, że nie wykorzystują okazji, ale na trenera też za to że nie jest w stanie nic zrobić....
Mam nadzieje, że mimo wszystko Moskal zostanie bo nie stać nas na 3 trenerów do końca sezonu. I mam nadzieje, że zacznie reagować na sytuacje boiskową i wreszcie będziemy mieli trenera, który będzie potrafil zrobić zmiane przed 70 minuta.