Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2015, 09:18
rav napisał(a):Wyświetl post
Zależy jak na to spojrzeć. Biorąc pod uwagę 16 mln zł długu wobec podmiotów zewnętrznych, w tym 3 mln, które trzeba spłacić do jutra, żeby mieć "aktywną" licencję to Wisła nie powinna płacić nawet jednemu trenerowi. Jak można / nie można jednemu to można / nie można i trzem.
Nie chodziło o chłopa z Maribora...
OK
To wytlumaczcie mi, jeśli możecie, pewną sprzeczność.
Z jednej strony Cupiał 'sprzedaje' udziały w Wiśle oddając klub pod skrzydła TS. Od strony TS słychać 'jeśli będziemy miec wiekszościowe udziały, nie sprzedamy wiecej niż połowę'. itp.
Z drugiej zaś strony niby sam Cupiał teraz chce zmenić trenera i dywagujemy czy stać klub na taką zmianę czy nie stać.

Po co zmieniać trenera jeśli za miesiąc sprzedaje się klub?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA