|
Senior Member
Od: 11.2002
|

29.09.2015, 12:30
|
Arsenal napisał(a): 
Osobiście nie znam Wisły za czasów TS,Wisła jaką znam to jest tylko ta za Bogusława Cupiała człowieka który dla tego klubu zrobił tak wiele dzięki czemu mogliśmy przeżywać wspaniałe mecze,człowieka którego brak oznaczał być może dla Wisły tułaczkę po 2,3 ligach.Człowieka który bardzo chciał dla tego klubu jak najlepiej który zawiódł się na tylu ludziach kręcących się wokół klubu.Ciężko jest mi wyobrazić sobie Wisłę bez Cupiała ale zawsze liczyłem na to że jeżeli doszło by do takiej sytuacji jak teraz że BC musiał odejść piłka nożna wróci do TS.Bałem się przejęcia Wisły przez nieodpowiedzialnych ludzi pokroju takich jak Wojciechowski,Król czy Cacek czyli chwilę się pobawić i zostawić w 4 lidze.Teraz zaczyna się kolejna duża karta historii której zmiany jesteśmy świadkami.Zaczynamy od początku.Byle by dobrzy ludzie zajmowali się tym klubem a historię od 1997 do 2015 roku ocenimy na przestrzeni następnych lat byleby to wszystko się ułożyło.Panu Cupiałowi serdecznie dziękuję za mistrzostwa,wspaniałe mecze,puchary...Ale raczek na pewno BC będzie chodź w niewielkim stopniu dalej pomagał Wiśle z własnej kieszeni.
Wisła Kraków to moja historia.
|
100% poparcia 
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
|
|