Reserve napisał(a):

Wy.......ić
Więc łaskawie siedź cicho i pomyśl zanim coś napiszesz. Czasami mózg się przydaje, spróbuj kiedyś użyć.
|
przyjacielu "drogi"... Może właśnie dlatego TO napisałem, że używam mózgu! i nie dam się uciszyć bo jakiś kolejny krzykacz z C tego chce.
Nie wiem jak Ty ale ja kibicuję Wiśle a nie Kazkowi i większe pretensje póki co mam dziś do tych pseudokibiców, którzy jeszcze niedawno nie chodzili na mecze doprowadzając klub, między innymi, do sytuacji w jakiej teraz jest, niż do Cupiała, że np. wypieprzy Kazka. Sorki ale akurat on ma takie prawo bo jest właścicielem klubu i nikt jakoś nie ma ochoty wyłożyć kasę na to by mu to prawo odebrać. Z drugiej jednak strony jeśli to zrobi (wypieprzy Kazka) to zapewne ma na tyle inteligencji (czego nie mają niektórzy tutaj chyba) że zdaje sobie sprawę z tego jakie to ma lub będzie mieć konsekwencje dla Wisły. A skoro tak, ta ciężar tego ruchu w mniej lub bardziej oficjalny sposób weźmie na siebie. Jak się to komuś nie podoba to niech wypierdziela gdzie chce! I tyle! Oczywiście wszystko to co napisałem to w większości skrót myślowy, bo nie chce mi się tutaj rozpisywać a jedynie jak zauważasz mam nadzieję, wypowiedziałem swoje zdanie. Najśmieszniejsze jest to, że ja wcale nie muszę nikogo wyganiać, bo bęcwały którym się TO co zrobi Cupiał, nie spodoba, sami przestaną przychodzić na mecze. Ważne jest tylko to, by nie wracali!
GW kiedyś napisała artykuł w którym wyśmiała i oszkalowała całą akcję Wisły w zdobywaniu funduszy. Ja akurat tę akcję uważam za coś rewelacyjnego, jednak GW miała w jednym rację.... że akcje organizują Ci sami kibice, którzy kiedyś poprzez "swój" bojkot wykręcili kilkukrotnie większe straty niż spodziewane wpływy z rzeczonej akcji. Jakoś wtedy nikt tych "ku..sów" nie rozliczył z tego a smród do dzisiaj się ciągnie!
Tyle w temacie...