Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2015, 14:49
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
a teoretycznie czemu nie? O ile pamiętam, kiedy ostatnio włodarze Wisły robili rzeczy niezgodne z wolą kibiców, do bojkotu namawiano publicznie na każdym kroku i wręcz potępiano tych, którzy się nie przyłączą.
(oczywiście zaraz mi wyliczysz, że tam chodziło o Bednarza i wojnę z kibicami. Oczywiście, ale grupy kibiców są różne i różne mają potrzeby).

W mojej opinii zwolnienie Moskala byłoby działaniem na szkodę Wisły i robienie z niej zabaweczki w rękach jednej osoby.

W Manchesterze z podobnych względów założyli sobie nowy klub.

Ja nie zbojkotuję Wisły, i nikogo do tego nie namówię, ale bardzo mnie to w....i i obedrze ze złudzeń, że coś zmierzało w dobrym kierunku.
Chociaż takie nasze fatum już - Cupiał daje, to Cupiał odbiera... (uprzedzam komentarze typu - "to kup Wisłę, jak jesteś taki mądry")
Nie, nie będę Ci wyliczał, bo jeśli nie rozumiesz o co chodziło w sporze na linii kibice - łysy wąż to o czym tu rozmawiać?

Zawsze kolego możesz założyć sobie nowy klub w krakowie, ja na pewno do niego nie dołączę. Powodzonka.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski