s1mone napisał(a):

Możesz się ze mną nie zgadzać, twoja sprawa - istnieje opcja ignoruj ja wiem swoje.
Mówiłem, że Boguski powininen grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Jankowski powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Popović powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Sadlok powinien zastąpić Głowę w wyjściowej jedenastce.
To są jedynie moje spostrzeżenia, o których pisałem NA POCZĄTKU SEZONU, a do których Kulawik musiał dochodzić przez prawie dziesięć meczy. Spoko, ja trenerem pewnie byłbym gównianym bo za grosz nie wiedziałbym jak chłopaków trenować, ale oko do tego co się dzieje na murawie uważam, że mam niezłe. A ty sobie możesz dalej pierdu pierdu pod nosem, bo na twoje zbiory inwektyw odpowiadać w ogóle nie zamierzam, bo są poniżej wszelkiej krytyki.
Moskal może i potrafi trenować, nie wiem, nie bywałem na treningach, nie mam pojęcia jak chłopaki wypowiadają się o swojej dyspozycji fizycznej czy kondycji mentalnej lub wzroście umiejętności. Ale mogę ocenić to, że gość potrzebuje tylu meczy, żeby zobaczyć coś co widać jak na dłoni po pierwszych spotkaniach.
|
*to żeś straszną Amerykę odkrył
*Jankowski pokazał tydzień temu co potrafi, pierwszą połowę przespał w drugiej spieprzył 4 patelnie.
*Popowicz jeszcze nie pokazał wszystkiego ale tutaj miałeś rację.
*Sadlok za Głowackiego? Z odrobinę lepszym przeciwnikiem wkręcą go w ziemię. W środku trzeba mieć przegląd pola i umieć się ustawiać. Jeżeli stoper grając wysoko liczy na swoją szybkość to znaczy ze jest słaby.
Moskal to wszystko co Tobie się wydaje, że zauważyłeś wie pewnie od dawna. Tyle że coś co się wydaje w teorii nie musi wychodzić od razu w praktyce. Masz dowód z postawą Jankowskiego tydzień temu. I wyrokowanie o umiejętnościach trenera na podstawie tego czy kogoś wpuści czy nie wpuści to kretynizm, a nie żadna inwektywa.