Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2015, 12:02
Drozd napisał(a):Wyświetl post
wiele dziecinnych wjazdów
Możesz się ze mną nie zgadzać, twoja sprawa - istnieje opcja ignoruj ja wiem swoje.

Mówiłem, że Boguski powininen grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Jankowski powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Popović powinien grać od 1 minuty.
Mówiłem, że Sadlok powinien zastąpić Głowę w wyjściowej jedenastce.

To są jedynie moje spostrzeżenia, o których pisałem NA POCZĄTKU SEZONU, a do których Moskal musiał dochodzić przez prawie dziesięć meczy. Spoko, ja trenerem pewnie byłbym gównianym bo za grosz nie wiedziałbym jak chłopaków trenować, ale oko do tego co się dzieje na murawie uważam, że mam niezłe. A ty sobie możesz dalej pierdu pierdu pod nosem, bo na twoje zbiory inwektyw odpowiadać w ogóle nie zamierzam, bo są poniżej wszelkiej krytyki.

Moskal może i potrafi trenować, nie wiem, nie bywałem na treningach, nie mam pojęcia jak chłopaki wypowiadają się o swojej dyspozycji fizycznej czy kondycji mentalnej lub ew. wzroście umiejętności. Ja generalnie uważam, że za grę zespołu odpowiada trener jedynie w 2/3, z czego połowa to selekcja, połowa przygotowanie i zmotywowanie zespołu, a reszta zależy od samych piłkarzy.

Jedyne co mogę i potrafię ocenić to fakt, że gość potrzebuje tylu meczy, żeby zobaczyć coś co widać było jak na dłoni po pierwszych spotkaniach. Chociaż też nie do końca, bo Sadlok na stoperze wylądował z musu, a nie ze świadomej decyzji Moskala.

A co do Arka - to chyba nie widziałeś ile nam punktów zawalił w tym sezonie. Ja go bardzo szanuję, ale nie uważam, że ktokolwiek powinien wychodzić na murawę za zasługi.
Powód: jezuuu, nie wiem skąd ja tego Kulawika wytrzasnąłem :D
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.09.2015 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując