Drozd napisał(a):

|
A takie zagrywki jak z karnym zdarzają się często jak jest nowa drużyna trafia się jakiś ambitny. Poza tym, kto strzelił poprzedniego karnego z Pogonią, pewnie chłop myślał, że mu się należy takie zwyczaje panują pewnie w amazonii. Więc robienie z tego zarzutu do autorytetu trenera Moskala to duża przesada.
|
Drozd, z jakiegoś powodu próbujesz wybronić zupełnie przegraną sprawę
Porządek nie kosztuje, prawda?
Zobacz jak podchodzi drużyna do 'ambitnych' którzy chcą strzelać karne.
Cytat:
|
Mamy jasną kolejność wykonywania jedenastek - powiedział po meczu Holender. - Thomas jest pierwszy w kolejności, ja jestem numerem dwa. Ale to dobrze, że Arturo się zgłosił. To zawsze lepsza sytuacja niż gdyby wszyscy byli przestraszeni.
|
Więc jak na dłoni widać że mamy w tym elemencie zwyczajny 'syf'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA